Ndërlidhjet

Pakistan: Nga eksplodimi afër xhamisë – 9 të vrarë


Të plagopsurve nga një sulm i mëparshëm në Peshavar u jepet ndihma e parë mjekësore
Zyrtarët në Pakistan kanë thënë se një bomë që ka shperthyer në veripernedim të Peshavarit ka vrarë nëntë persona, pranë një xhamie që i perkiste pakicës shiite myslimane. Zyrtar i policisë Rizëan Khan tha se shpërthimi, ndodhi pranë një hoteli, ku mbetën të plagosur edhe 30 vetë.

Khan tha se shumica e të vrarëve dhe të plagosurve ishin shiitë. Shafqat Malik, i cili është drejtues i Njësisë së shkatërrimit të bombave, tha se shpërthimi ndodhi nga një sulmues vetëvrasës.
XS
SM
MD
LG