Ndërlidhjet

Naser Sahiti emërohet u.d. i Rektorit të UP-së


Universiteti "Hasan Pristina"
Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës e ka pranuar dorëheqjen e Ibrahim Gashit nga posti i Rektori të Universitetit të Prishtinës.

Njëherësh, Këshilli ka emëruar Naser Sahitin ushtrues të detyrës së Rektorit. Organi qeverisës i UP'së ka paralajmëruar se zgjedhja e Rektorit të ri do të bëhet sipas procedurave të rregullta që parashihen me Statut.

Ushtruesi i detyrës së rektorit, Prof. Dr. Naser Sahiti, është edhe prorektor për buxhet dhe financa. Po ashtu, Këshilli ka njoftuar se prorektorët e tjerë, vazhdojnë të ushtrojnë detyrën në sektorët përkatës deri në zgjedhjen e rektorit të ri sipas procedurës së rregullt.

Këshilli Drejtues i UP-së ka vlerësuar aktin e reflektimit të rektorit të deritashëm prof.dr. Ibrahim Gashi dhe e falënderon atë për punën e tij të deritanishme.
XS
SM
MD
LG