Ndërlidhjet

Soçi: Norvegjia prinë me më së shumti medalje


Patinazhisti amerikan Jason Brown gjatë programit të lirë në patinazhin për meshkuj
Sportistët e Norvegjisë po udhëheqin në tabelën e medaljeve të fituara në garat e deritashme, në dy ditët e para të Olimpiadës Dimërore, që po zhvillohet në Soçi të Rusisë.

Norvegjezët kanë fituar gjithsej 6 medalje – 2 të arta, 1 të argjentë dhe tri të bronxta.

Në vendin e dytë klasifikohet Holanda, pasi përfaqësuesit e saj deri tash kanë fituar 2 të arta, dhe nga një të argjentë dhe të bronxtë, Shtetet e Bashkuara janë në vendin e tretë të tabelës me 2 medalje të arta dhe një të bronxtë, Kanadaja ka fituar 3 (një të artë), Austria 2 medalje (një të artë) e kështu me radhë.

Në taybelën e vendeve që kanë fituar medalje gjenden edhe Sllovakia, Zvicra, Suedia, Çekia, Rusia, Finlanda, Italia, Britania dhe Ukraina.
XS
SM
MD
LG