Ndërlidhjet

Siri: Ngarkesa e tretë e armatimit kimik është transportuar


Selia e Organizatës për Ndalimin e Armatimit Kimik në Hagë
Ngarkesa e tretë e materialit të armatimit kimik është transportuar jashtë Sirisë.

Organizata për Ndalimin e Armatimit Kimik, që i mbikëqyrë përpjekjet për shkatërrimin e armatimit kimik të Sirisë, ka njoftuar sot se materiali është dërguar në një anijen transportuese të Norvegjisë, e cila është përcjellur nga anijet e marinës kineze, daneze, norvegjeze dhe ruse.

Aktualisht, Siria ka vonesa në orarin e shkatërrimit të armatimit të saj kimik, por këmbëngulë se do ta plotësoj obligimin deri më 30 qershor, kur është afati i fundit.
XS
SM
MD
LG