Ndërlidhjet

Kopjet e “Mein Kampf” shiten për 64,850 $


Ilustrim
Kopjet e manifestos “Mein Kampf”, me auotgraf të Adolf Hitlerit, janë shitur në një ankand në Llos Angjelles për 64,850 dollarë.

Shtëpia e ankandeve The Nate D. Sanders ka thënë se kanë qenë 11 ofertues, porse fituesi i ankandit ka dashur të mbetet anonim.

Në librin “Mein Kampf” (Lufta ime), Hitleri tregon se si është bërë antisemit dhe militant, si dhe ofron vizionin e tij për ringjalljen e Gjermanisë së pas Luftës së Parë Botërore.

Posedimi i librit është zyrtarisht i ndaluar në disa vende, si Rusia.
XS
SM
MD
LG