Ndërlidhjet

Sot është Dita Ndërkombëtare e Gruas.

8 Marsi shënohet qysh në fillim të viteve 1900, në kohën e ekspansionit të madh dhe turbullirave në botën e industrializuar, të cilat kanë parë rritje të popullsisë dhe të ideologjive radikale.

Në Kosovë kjo ditë shënohet me një protestë, me iniciativën e shoqatës “Thirrjet e Nënave”, e cila ka për qëllim të shprehë mbështetje për nënat, gratë dhe motrat e vajzave të pagjetura.
XS
SM
MD
LG