Ndërlidhjet

Ukrainë: Gazetarët dhe aktivistët e zhdukur në Krime


Pjesëtarë pro-rusë të të ashtuquajturave "forca të vetëmbrojtjes" në Krime
Së paku 6 aktivistë dhe gazetarë, që e kundërshtojnë invadimin e Rusisë në Krime, konsiderohen të zhdukur në këtë gadishull.

Aktivistët Andriy Shchekun, Anatolyy Kovalskiy dhe Igor Kiryshchenko, ishin aktivë në kundërshtimin e okupimit të Rusisë në rajonin e tyre.

Dy gazetarë dhe zëdhënësja e një grupi të veprimtarëve, poashtu, janë të zhdukur, pasi ishin arrestuar gjatë përpjekjeve për të hyrë në Krime.
XS
SM
MD
LG