Ndërlidhjet

Në Gjeorgji protestojnë punëtorët e Shërbimit emergjent


Ilustrim
Dhjetëra protestues që janë punëtor të Shërbimit emergjent të Gjerorgjisë janë mbledhur në qytetin e Tbilisit.

Protestuesit të cilët janë qenë në grevë urie për javë të tëra, po e kërkojnë dorëheqjen e shefit të Shërbimit emergjent Temur Giorgandze dhe rikthimin në punë të kolegëve që janë shkaruar kohë më parë.

Teksa po protestonin zjarrëfiksit dhe anëtarët e brigadave të shpëtimit, kanë këmbëngulur duke thënë se janë detyruar të punojnë në shrtëpinë verre të Giorgatzedhe për më tepër, fitimet që i kanë marrë, kanë dhënë se kanë qenë të detyruar ti ndajnë bashkë me mbikqyrësit.

Giorgadze ka hedhur poshtë akuzat duke shtuar se është i gatshëm për një hetim të hapur dhe transparent, pas pretendimeve të punonjësve.
XS
SM
MD
LG