Ndërlidhjet

EULEX: 4 vjet burgim për Sulejman Topuzin


Ilustrim
Gjyqtarë të misionit EULEX dhe gjyqtarë vendor e kanë shpallur dje aktgjykimin sipas të cilit Sylejman Topuzi është dënuar me katër vjet burgim për blerje, posedim dhe shpërndarje të narkotikëve.

Vepra penale, sipas misionit EULEX, është kryer në rterritorin e republikës së Kosovës, në atë të Shqipërisë por edhe në disa vende të Evropës perëndimore brenda muajve korrik dhe nëntor të vitit 2009.

Palët në procedurë nuk kanë paralajmëruar ankesë.
XS
SM
MD
LG