Ndërlidhjet

Greqia merr këstin e radhës në fund të muajit


Athinë - foto arkivi
Greqia do të marrë këstin e radhës të ndihmës nga Bashkimi Evropian në fund të këtij muaji.

Ministrat e Financave të Eurozonës kanë thënë sot në Athinë se kësti do të ketë vlerën e 6.3 miliardë eurove.

Greqia ka vuajtur krizën më të thellë dhe të gjatë financiare në Eurozonë dhe është varur nga kreditë e shpëtimit qysh në vitin 2010.

Në këmbim, ajo ka premtuar një seri reformash, por është kritikuar shpesh se është e ngadaltë në zbatimin e tyre.
XS
SM
MD
LG