Ndërlidhjet

Qeveria e Kosovës përgjysmon shpenzimet e studentëve


Ilustrim
Gjatë mbledhjes së rregulltë të Qeverisë së Kosovës, kjo e fundit, e ka miratuar vendimin që të përgjysmoj shpenzimet e studentëve në universitete piblike në Kosovë.

“Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar vendimin për zvogëlimin e pagesës së semestrit për studentët në nivelin bachelor dhe master të të gjitha universiteteve publike në Kosovë për pesëdhjetë për qind. Studentet do të paguajnë për pesëdhjetë për qind më pak edhe për strehim dhe ushqim në qendrën studentore”, thuhet në një njoftim të lëshuar nga Qeveria e Kosovës.

Sipas Qeverisë, në mbledhje janë shqyrtuar dhe miratuar dokumente të politikave qeveritare të fushës së përgjegjësive të saja kushtetuese dhe ligjore
XS
SM
MD
LG