Ndërlidhjet

Pakistani liron 16 të burgosur talebanë


Ilustrim
Me miratimin e kryeministrit Nawaz Sharif, Pakistani sot i ka liruar të pakten gjashtëmbëdhjetë të burgosur talebanë.

Lirimi i tyre është i planifikuar dhe është bërë me çëlim që të vazhdoj paqja me talebanët.

Talebanët pakistanez e patën caktuar një muaj armëpushim nga data 1 mars, por këtë javë ata kanë bërë me dije se nuk do të zgjasin armëpushimit ngase qeveria nuk ishte serioze në plotësimin e kërkesave të tyre.

Kërkesa përfshin lirimin e 800 të burgosurve.
XS
SM
MD
LG