Ndërlidhjet

Parlamenti Evropian ka votuar sot për heqjen e roaming-ut.

Pagesa për roaming-un në thirrje dhe tekst-mesazhe brenda Bashkimit Evropian do të shfuqizohet më 15 dhjetor, 2015.

Këshilli për Industri i BE-së ka miratuar këtë masë më 18 mars, ndërsa qëndrimi i tij sot është konfirmuar edhe nga Paralmenti Evropian.
XS
SM
MD
LG