Ndërlidhjet

Rekorderit në vrapim i ndalohet pjesëmarrja në gara


Asafa Powell
Ish-mbajtësi i rekordit botëror në vrapimin 100 metra, Asafa Powell, është ndalur të marrë pjesë në gara për 18 muaj, për shkak të testit pozitiv të drogës.

Vrapuesi nga Xhamajka, 31 vjeç, është sanksionuar nga Paneli Anti-Doping i Xhamajkës, pasi ka marrë stimulues 'oxilophrine' në kampionatet kombëtare të vitit të kaluar.

Ndalesa llogaritet nga data 21 qershor, 2013 dhe do të përfundojë më 20 dhjetor, 2014.
XS
SM
MD
LG