Ndërlidhjet

Papa Françesku ka mbi 13 milionë ndjekës në Twitter


Papa Françesku
Papa Françesku ka mbi 13 milionë ndjekës në Twitter-in e tij zyrtar.

Ata komunikojnë në nëntë gjuhë, përfshirë gjuhën arabe dhe latine.

Më së shumti ndjekës ka që flasin gjuhën spanjolle, rreth 5.4 milionë sish.

Pas tyre janë ata që flasin gjuhën angleze, rreth 3.9 milionë, dhe ata që flasin italishten, rreth 1.6 milion.

Në llogarinë e Papës në Twitter flitet edhe frëngjisht, gjermanisht dhe polonisht.
XS
SM
MD
LG