Ndërlidhjet

Kroaci: U arrestuan trafikantët e personave nga Serbia dhe Kosova


Pjesëtarët e policisë kufitare të Koracisë e kontrollojnë terrenin me kamera speciale
Tetë vetë, përfshirë edhe shtetas të Serbisë, janë arrestuar për shkak të dyshimti se në mënyrë të paligjshme i kanë transportuar shtetasit e Serbisë dhe të Kosovës në Kroaci, e më tutje në vendet e tjera të Bashkimit Evropian, ka njoftuar sot policia kroate.

Në msein e të arrestuarve janë edhe dy pjesëtarë të policisë kufitarë të Kroacisë, në vendkalimin kufitar Bajakovo, ndërmjet Koracisë e Serbisë.

Për pesë persona të tjerë është shpallur kërkimi, meqë ka dyshim se janë të përzier në këtë aktivitet.

Në njoftimin e policisë së Koracisë theksohet se të dyshuar i kishin marrë nga 3,400 euro për trafikimin e një personi, kështu që në mënyrë të paligjshme, i kishin fituar së paku 214 mijë euro.
XS
SM
MD
LG