Ndërlidhjet

Sllovjansk: U lirua një vëzhgues i rrëmbyer


Vëzhguesit e rrëmbyer të OSBE-së të përcjellur nga separatistët prorusë arrijnë në një konferencë për shtyp në Sllovjansk
Njëri nga tetë vëzhguesit e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), që janë rrëmbyer nga kryengritësit prorusë në qytetin Sllovjanks, në pjesën lindore të Ukrainës, është liruar sot.

Korrespondentët raportuan se vëzhguesi ishte dërguar te një makinë e OSBE-së, e cila ishte larguar menjëherë.

Një zëdhënëse e separatistëve tha se vëzhguesi i liruar ishte shetas suedez dhe ishte liruar për shkak të sëmundjes.
XS
SM
MD
LG