Ndërlidhjet

FMN shqyrton ndihmën për Ukrainën


Logo e FMN-së
Bordi ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar pritet të shqyrtojë sot një ndihmë për Ukrainën, në vlerë prej 17 miliardë dollarësh.

Huadhënësi global ka thënë muajin e kaluar se do të ndihmojë ekonominë e Ukrainës me 14 miliardë deri në 18 miliardë dollarë, gjatë dy vjetëve të ardhshëm.

Plani përfshin edhe kontribute nga Shtetet e Bashkuara, Evropa Perëndimore dhe donatorë të tjerë.
XS
SM
MD
LG