Ndërlidhjet

Zgjerimi i Bashkimit Evropian

Radio Evropa e Lirë i hedh një vështrim historisë së Bashkimit Evropian me anë të një kuizi, të cilin mund ta plotësoni dhe të shihni sa dini në lidhje me vendet anëtare dhe zgjerimin e BE-së.


XS
SM
MD
LG