Ndërlidhjet

Kirgizët kundër bashkimit me Unionin Doganorë


Ilustrim
Rreth 100 aktivistë nga Kirgizia, pjestarë të organizatave joqeveritare, kanë mbajtur një protestë kundër antarësimit të Kirgizisë në Unionit Doganorë që udhëhiqet nga Rusia.

Aktivistët janë mbledhur në qendër të Bishkekut, ndërsa kanë bërë me dije, se antarësimi i Kirgizisë në Unionin Doganorë, do të kufizoj pavarësinë politike dhe ekonomike të Kirgizisë.

Javën e kaluar, kryeministri i Kirgizisë Joomart Otorbaev ka tjënë se antarësimi i Kirgizisë në Unionin Doganorë, është projekt që realizohet shumë lehtë.
XS
SM
MD
LG