Ndërlidhjet

Noah dhe Sophia, emrat më të famshëm në SHBA


Ilustrim
Noah e kaloi Jakobin, duke u bërë emri më i popullarizuar në SHBA në vitin 2013, duke i dhënë fund 14 vjetëve të emrit Jakob që ishte më i shpeshti.

Sophia ishte emri më i popullarizuar te vajzat, për vitin e tretë me radhë.

Administrata e Sigurimit Social njoftoi emrat më të famshëm të fëmijëve të premten.

Noah u pasua nga Liam, Jakob, Mason dhe William. Sophia u pasua nga Ema, Olivia, Isabella dhe Ava.

Pak më shumë se 18,000 fëmijët e lindur vitin e kaluar u emërua Noah. Në vitin 1950, kur James ishte numër 1, më shumë se 86,000 të sapolindur morën këtë emër.

Rreth 21.000 të sapolindur u emërua Sophia vitin e kaluar. Në vitin 1950, më shumë se 80.000 ishin të quajtur Linda.
XS
SM
MD
LG