Ndërlidhjet

Nisin bisedimet për zgjidhjen e krizës në Ukrainë


U.d. i kryeministrit të Ukrainës, Arseniy Yatsenyuk
Nën organizimin e qeverisë së Ukrainës, kaë filluar bisedimet në Kiev të cilat kanë për qëllim gjetjen e nje zgjidhje për stabilizimin e situatës në lindje të Ukrainës.

Bisedimet e sotme po udhëhiqen nga kryeministri Arseniy Yatsenyuk, ndërsa në në takim por marrin pjesë edhe zyrtarë të qeverisë e ligjvënës por jo edhe përfaqësuesit e seperatistëve nga lindja e Ukrainës.

Negociatat janë pjesë e një strategjie të hartuar nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).
XS
SM
MD
LG