Ndërlidhjet

Zgjedhjet e përgjithshme në Bosnjë më 12 tetor


Bosnjë - foto arkivi
Bosnja dhe Hercegovina ka caktuar 12 tetorin si datë për mbajtjen e zgjedhjeve të përgjithshme.

Rreth 3.2 milionë qytetarë kanë të drejtë të votojnë për anëtarët e presidencës trepalëshe, parlamentin qendror dhe këshillat e qyteteve.

Votuesit në Republikën Srpska do të zgjedhin po ashtu presidentin e tyre.

Milorad Dodik ka qenë president i këtij rajoni qysh në nëntor të vitit 2010.
XS
SM
MD
LG