Ndërlidhjet

Sot përfundon votimi për Parlamentin Evropian


Ilustrim
Votimet në kuyadër të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian kanë ardhur në fazën e fundit.

Të diëlën në ditën e katërt të votimeve, po votojnë qytetarët të cilët kanë mbetur ende pa votuan.

Gjermania , Franca , Spanja dhe Polonia janë në mesin e shteteve kryesore të BE-së, qytetarët e të cilëve po votojnë sot.

Janë rreth 400 milion evropianë me të drejtë vote që do të zgjedhin 751 deputetët e Parlamentit Evropian që do ta mbajnë këtë pozitë deri në 2019-ten.

Votimi pritet ta konfirmoj dëmonimin e qendrës pro-evropiane pavarësisht që është rritur mbështetja për ekstremin e djathtë dhe të majtë
XS
SM
MD
LG