Ndërlidhjet

Zgjedhjet e përgjithshme

Plotësoni pyetjet për të parë se sa dini për zgjedhet dhe mënyrën qeverisëse në Kosovë. Ky kuiz përmban 7 pyetje.


XS
SM
MD
LG