Ndërlidhjet

Banka japoneze do të nis përdorimin e robotëve


(Ilustrim)
Korporata “Soft Bank” në Japoni është duke zhvilluar robotë të ngjashëm me njeriun të cilët do t’i përdor si staf të vetin në dyqanet e telefonave.

Lajmi ka rrjedhur tek agjencia Reuters përmes dy personave që kanë njohuri me këtë ngjarje.

Banka me këtë e ka për qëllim që të rrisë biznesin e saj në telefona mobil dhe internet.

Lajmi mund të konfirmohet nga vet shefi i korporatës në fjalë, Masajoshi Son, gjatë ditës së enjte, më 5 qershor.
XS
SM
MD
LG