Ndërlidhjet

Argjendaria luksoze, Fabergé ka ngritur padi kundër një restauranti të New York-ut për siç është thënë keqpërdorim të “paturpshëm” të emrit të kompanisë dhe fasadës dalluese me ari dhe me diamantë ngjyrë vjollcë.

Restauranti, që është hapur vjeshtën e kaluar në lagjen e populluar kryesisht nga rusët në “Sheepshead Bay”, sipas aktpadisë, dëshiron të mashtrojë konsumatorët dhe pjesëtarët e publikut të gjerë.
XS
SM
MD
LG