Ndërlidhjet

Kosova, anëtare e Komisionit të Venedikut të KE-së


Kosova
Republika e Kosovës është bërë anëtare sovrane e Komisionit të Venedikut të Këshillit të Evropës.

Lajmin e ka konfirmuar kryeministri në largim i Kosovës, Hashim Thaçi.

“Me shumicë votash, pas një lobimi tonë të gjatë të diplomatëve tonë në Strasburg dhe Prishtinë dhe me ndihmën e partnerëve, u votua anëtarësimi i Kosovës në organizatën kryesore të interpretimit ligjor në Evropë”, ka shkruar Thaçi në Facebook.
XS
SM
MD
LG