Ndërlidhjet

Sot - Dita kundër Abuzimit me Drogë


Ilustrim

Sot është Dita Ndërkombëtare kundër Abuzimit me Drogë dhe Trafikimit të Paligjshëm, e cila ka për qëllim të rrisë vetëdijen për problemet që paraqesin drogat e paligjshme për shoqërinë.

Kjo ditë mbështetet nga individë, komunitete dhe organizata të ndryshme në gjithë botën.

Sipas Kombeve të Bashkuara, rreth 200 milionë njerëz në botë përdorin droga të paligjshme, të tilla si kokaina dhe kanabisi.

XS
SM
MD
LG