Ndërlidhjet

AI proteston kundër torturës


Logo e Amnesty International

Në Londër, Amnesty International ka shënuar 30-vjetorin e Konventës së Kombeve të Bashkuara kundër Torturës me protesta përpara zyrave diplomatike të vendeve që përdorin torturën.

Protestat janë zhvilluar jashtë ambasadave të Uzbekistanit, Filipineve dhe Meksikës, si dhe para Komisionit të Lartë Nigerian.

Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon, u ka bërë thirrje të gjitha vendeve që nuk e kanë ratifikuar Konventën kundër Torturës, që ta bëjnë një gjë të tillë.

XS
SM
MD
LG