Ndërlidhjet

Nesër (28 qershor) nis Muaji i Ramazanit, njëra nga festat më të rëndësishme për besimtarët myslimanë.

Ky muaj është periudha kur besimtarët përmbahen rreptësisht nga ngrënia, pirja dhe kënaqësitë trupore që nga paralindja e diellit deri në perëndim të tij.

Ramazani vjen çdo vit dhjetë ditë më herët dhe zgjat 30 ditë.

Pas përfundimit të tij është Festa e Bajramit të Madh.

XS
SM
MD
LG