Ndërlidhjet

KNO: Tri qytete finaliste për organizim të Olimpiadës 2022


Komiteti Ndërkombëtar Olimpik (KNO) i ka shpallur tri qytete finaliste të konkursit për organizim të Olimpiadës Dimërore në vitin 2022.

Këto tri qytete janë Alma-Ata, Pekini dhe Oslo.

Osloja është në pikëpyetje pasi ky qytet ende nuk e ka mbështetjen e qeverisë së Norvegjisë.

Në mbledhjen e sotme të bordit ekzekutiv të Komitetit Ndërkombëtar Olimpik u vendos që këto tri qytet të kandidohen si finalistë.

Zgjedhja e qytetit mikrpitës së Olimpiadës Dimëroree 2022 do të bëhet më 31 korrik të vitit 2015 në Kuala Lumpur.

XS
SM
MD
LG