Ndërlidhjet

Kosovë: Besnik Leka zgjedhet drejtor ekzekutiv i AGK-së


Pamje nga një pjesë e Prishtinës

Bordi i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK) e ka zgjedhur Besnik Lekën për drejtor ekzekutiv, me shumicë votash dhe në përputhje me statutin e AGK-së.

Mëtutje, në njoftimin dërguar mediave, theksohet se maandati i drejtorit ekzekutiv do të jetë dy vjet, me të drejtë të rizgjedhjes, por jo më tepër se një herë.

Besnik Leka gjatë 12 viteve të fundit ka punuar në organizata të ndryshme lokale dhe ndërkombëtare.

XS
SM
MD
LG