Ndërlidhjet

Garth Brooks shkakton polemika në Irlandë


(Ilustrim)

Të pesë koncertet e këngëtarit amerikan, Garth Brooks në Irlandë janë anuluar pasi dy nga koncertet, biletat për të cilat ishin shitur në tërësi, nuk kanë marr leje nga Këshilli i Qytetit.

Siç raporton Retuers-i, anulimi i koncerteve është bërë temë debati në tërë vendin duke u debatuar jo vetëm në të gjitha mediat e vendit dhe duke zënë ballinat e revistave, por kjo është debatuar edhe në parlament.

Vendimi për anulim është marrë pasi Këshilli i Qytetit të Dublinit i ka pranuar si të drejta ankesat e banorëve vendës të cilët e kanë kundërshtuar mbajtjen e pesë koncertëve një pas një në stadiumin, “Croke Park” të qytetit.

XS
SM
MD
LG