Ndërlidhjet

Stërvitje ushtarake, që përfshijnë anëtarë të Oraganizatës së Traktatit Kolektiv të Sigurisë, janë duke u zhvilluar në Rusi.

Manovrat e quajtura Rubezh-2014 përfshijnë njësite nga Kazakistani, Kirgizia, Rusia, Taxhikistani, Armenia dhe Bjellorusia.

Ushtrimet, të cilat do të përfundojnë më 18 korrik, thuhet se kanë për qëllim të përmirësojnë protokollin e operimit për komandot ushtarake.

XS
SM
MD
LG