Ndërlidhjet

Gjeorgjia ratifikon Marrëveshjen me BE-në


Gjeorgji - foto arkivi

Parlamenti i Gjeorgjisë ka ratifikuar Marrëveshjen e Asociimit me Bashkimin Evropian.

Në një seancë të jashtëzakonshme, Parlamenti ka miratuar njëzëri marrëveshjen.

Gjeorgjia, së bashku me Ukrainën dhe Moldavinë, e kanë nënshkruar këtë marrëveshje të rëndësishme politike dhe ekonomike në Bruksel më 27 qershor.

XS
SM
MD
LG