Ndërlidhjet

Clapton, nderon JJ Cale me album dhe dokumentar


Kopertina e albumit të Eric Clapton: "The Breeze: An Appreciation of JJ Cale"

Një vit pas vdekjës së këngëtarit kult amerikan, JJ Cale, miku i tij i afërt, Eric Clapton, ka lansuar një tribut përmes një albumi dhe një dokumentari në të cilët janë përfshirë Ëillie Nelson dhe Mark Knopfler.

“The Breeze: An Appreciation of JJ Cale”, përmban 16 interpretime të reportuarit të këngëtarit të ndjerë, ndërsa ai është emërtuar sipas një albumi të vitit 1972, “Call Me The Breeze”.

Dokumentari ndërkaq është duke u transmetuar në rrjetet kabllore amerikane.

XS
SM
MD
LG