Ndërlidhjet

Rusia ndalon importimin e frutave polake


(Ilustrim)

Shërbimi fitosanitar dhe veterinar do të vendos restriksione në shumicën e frutave dhe perimeve që importohen nga Polonia, duke filluar nga 1 gushti, ka thënë zëdhënësi Alexei Alekseenko, raporton Retuers.

Ndalimi ka të bëjë me”shkeljen e certifikatave dhe identifikimeve në prodhimet që janë në karantinë”, ka thënë Alekseenko.

Këto ndalesa janë edhe pjesë e një plani për të ndaluar disa apo të gjitha frutet që importohen nga vendet e bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG