Ndërlidhjet

Gjeneralë dhe admiralë të SHBA-ve, vizitojnë FSK-në


Ilustrim

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, ka pritur një delegacion prej 20 gjeneralësh dhe admiralësh të Shteteve të Bashkuara të Amerikës të prirë nga admirali Harold Gehan dhe Mr. Clyde Manning.

Zyra për media e FSK-së, njofton se Kastrati, ka njoftuar delegacionin e gjeneralëve amerikanë, për të arriturat e përgjithshme të FSK-së, themelimin e saj, realizimin e shumë projekteve, që janë në shërbim për të gjithë pjesëtarët e komuniteteve në Kosovë, për bashkëpunimin rajonal dhe të përgjithshëm.

Në komunikatën për media të FSK-së, thueht po ashtu se gjeneral Kastrati në takim ka foluar edhe për Rishikimin Strategjitë të Sektorit të Sigurisë si dhe për implementim e saj në të ardhmen.

XS
SM
MD
LG