Ndërlidhjet

‘Blloku’ do rishikojë vendimet e qeverisë në largim


Udhëheqësit e tri partive të koalicionit pas zgjedhor, LDK, AAK dhe Nisma.

Përmes një komunikate të shkurtër, koalicioni paszgjedhor i partive opozitare sot në mëngjes ka thënë se të gjitha vendimet e fundit të qeverisë në largim do të rishikohen kur ata të krijojnë qeverinë.

“Koalicioni LDK-AAK-NISMA edhe njëherë shprehë shqetësimin për vendimet që qeveria në largim vazhdon t’i marrë. Këto vendime janë të dëmshme dhe të çuditshme, dhe të gjitha do të jenë subjekt i rishikimit dhe anulimit”, është teksti i plotë i komunikatës pa dhënë ndonjë detaj se për cilat vendime sakt bëhet fjalë.

XS
SM
MD
LG