Ndërlidhjet

Vetëvritet një i paraburgosur në Pejë


Ilustrim

Ministria e Drejtësisë njofton se i paraburgosuri, M. A, i akuzuar për veprën penale: “Krime lufte kundër popullatës civile”, ka bërë vetëvrasje në dhomën e tij në Qendrën e Paraburgimit të Pejës, mbremë vonë.

"Ai është gjetur i varur dhe pa shenja jete nga oficeri korrektues", thuhet në komunikatë.

Drejtoria Qendrës së Paraburgimit të Pejës, ka ndërmarrë të gjitha procedurat ligjore duke njoftuar policinë, prokurorinë, si dhe autoritetet kujdestare të Mjekësisë Ligjore, të cilët së bashku i kanë kryer të gjitha procedurat e parapara me ligj, thuhet mes tjerash në komunikatë.

XS
SM
MD
LG