Ndërlidhjet

Thirrje për paqe

Komiteti rus i Solidaritetit me Maidanin - një grup i mbështetësve rus të aktivistëve pro-evropiane në Ukrainë - ka mbledhur vizatime kundër luftës të bëra nga fëmijët nga e gjithë Ukraina dhe Evropa. Anëtarët e grupit thanë se do t'i dërgojnë vizatimet për ushtarë që luftojnë në Ukrainën lindore.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG