Ndërlidhjet

Afganistan: Kërkohet dënimi i krimeve të luftës


(Ilustrim)

Në Afganistan, organizata jo qeveritare, “Drejtësia e kërkuar”, ka vendosur fotografi të krimeve të luftës dhe dhunës tjetër në vend gjatë tri dekadave të fundit.

Ekspozita në Kabul, është pjesë e demonstratës e cila kërkon nga Komisioni vendor për të Drejtat e Njeriut që të sjell para drejtësisë afganët që janë përgjegjës për krime lufte.

Përkrahësit e OJQ-së, e kanë akuzuar qeverinë afgane, se ka dështuar të hetojë krimet e luftës

XS
SM
MD
LG