Ndërlidhjet

Agjencive amerikane iu ndalohet fluturimi mbi Siri


(Ilustrim)

Agjencia që rregullon aviacionin amerikan, iu ka ndaluar kompanive amerikane që të fluturojnë mbi Siri.

Administrata e Aviacionit Federal, ka thënë mbmrëmë se “konflikti në vazhdim i armatosur” dhe ambienti në përgjithësi i dhunshëm në Siri paraqet kërcënim serioz potencial për aviacionin civil.

Komunikata e kësaj administrate amerikane ka shtuar se “grupet e armatosura ekstremiste” në Siri janë të pajisura me raketa kundër aeroplanëve.

Më parë e njejta agjenci amerikane e ka ndaluar fluturimin e aeroplanëve edhe mbi Irak.

XS
SM
MD
LG