Ndërlidhjet

UNHCR: Mbi një milion të zhvendosur në Ukrainë


Rusi

Më shumë se një milion njerëz janë shpërngulur për shkak të konfliktit në Ukrainë, përfshirë edhe 814.000 qytetarë të Ukrainës të cilët janë në Rusi, raporton Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR)

Numri i të zhvendosurve brenda Ukrainës është dyfishuar brenda tri javëve të fundit dhe vazhdon të rritet çdo ditë, ka thënë Vincent Cochetel, drejtor i byrosë së UNHCR-së për Evropën, në një konferncë për shtyp mbajtur në Gjenevë.

XS
SM
MD
LG