Ndërlidhjet

Farina dorëzon komandën e KFOR-it


Ceremonia e dorëzimit të Komandës

Në Kosovë është mbajtur sot ceremonia e ndërrimit të komandantit të forcave paqëruajtëse të NATO-s.

Gjenerali i deritashëm Salvarore Farina i ka dorëzuar komandën pasardhësit të tij gjeneralit Francesco Figliuolo.

“KFOR-i ka qenë dëshmitar i një përparimi të madh, heqjes së shumë pengesave, hapjes së shumë dyerve dhe ndërtimit të shumë urave, jo vetëm fizike por edhe sociale e psikologjike”, ka thënë me këtë rast gjenerali Farina.

XS
SM
MD
LG