Ndërlidhjet

Pesëmbëdhjetë shtatori shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.

Kjo datë është përcaktuar në vitin 2007, me rezolutën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara A/62/7/, e cila inkurajon qeveritë që të forcojnë programet kombëtare për promovimin dhe konsolidimin e demokracisë.

Tema e këtij viti – Angazhimi i të rinjve në demokraci – nënvizon sfidat dhe mundësitë e të rinjve gjatë angazhimit në proceset demokratike.

XS
SM
MD
LG