Ndërlidhjet

Putin: Perëndimi po shkel principet e tregtisë globale


Presidenti rus, Vladimir Putin

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka thënë sot se Perëndimi i cili ka vendosur sanksione ndaj Rusisë, është duke shkelur mbi principet e Organizatës Botërore të Tregtisë. Ndërsa shton se mënyra më e mirë për të luftuar këtë, është zhvillimi i tregut të brendshëm rus.

Në një takim me zyrtarë rus, Putin ka thënë se për të bërë një gjë të tillë, duhet që të krijojnë një mjedis konkurues ku bizneset do të investojnë, dhe po ashtu do t’ju mundësohet më shumë qasje në kredi.

XS
SM
MD
LG