Ndërlidhjet

Kuiz: Sa dini për pambukun?

Pambuku është gjetur në qendër të lajmeve së fundmi, në saje të raporteve për eksploatim të praktikave të punës, që vihen në zbatim në fushat e pambukut në Uzbekistan dhe Indi. Por çfarë tjetër dini për pambukun në përgjithësi?


Filloni kuizin për të kuptuar rezultatin!

XS
SM
MD
LG