Ndërlidhjet

Vazhdimi i seancës konstituive më 2 tetor


Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës ka konfirmuar se më 2 tetor do të vazhdojë seanca konstituive.

Pikë e rëndit të ditës do të jetë zgjedhja e kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve.

Kosova nuk ka arritur ende të formojë institucionet e veta, të dala nga zgjedhjet e 8 qershorit.

Për rrjedhën e ngjarjeve, lexoni këtu.

XS
SM
MD
LG